...

Har haft kafferep med Sanna genom telefonen. Fy sjutton vad mycket jag saknar henne. Även om vi pratar flera ggr om dagen så är det inte samma sak som att träffas. Det var ett välbehövligt samtal idag iaf..
Får ta mig i kragen och åka ner dit när vi kommit hem. Gå på Liseberg och göra massa annat skoj!

Fick total panik när jag insåg att det är mindre än 1 vecka innan vi ska åka! Och imorgon ska jag åka och lämna Ruffs till Mamma, usch jag vill inte alls! Min lilla älskling.

Nej, nu lär jag göra något vettigt innan jobbet!

...

Nu ska jag gnälla som en gammal kärring.
Hur orkar man bränna däck utanför Åkes vareviga dag? Samma jävla tönt i en sunkig Bmw som ser ut att rasa sönder vilken sekund som helst, med helt nerslitna däck. Suck..

Vad ska man hitta på i helgen då? Mannen åker iväg till Jönköping och tävlar.. Får väl tvinga Marcus att umgås med mig och hundarna. Lyckades ju lova att jag skulle vara hundvakt åt Indra från Fredag till Lördag. Så det blir fullt hus här.. Lämpligt när Alex är borta!

Nu blir det soffläge.


Det närmar sig.

Det närmar sig med stormsteg, två veckor kvar. Är alldeles pirrig i hela kroppen! (Nu är det bara att hoppas på att dom släpper in oss! ;) 
Även om Vegas inte är något resmål som jag verkligen vill åka till, men det är säkerligen en jävla upplevelse. Det finns ju så mycket mer än bara casinon. USA:s största shoppingcenter ligger på strippen, så jag kan nog roa mig!

Igår var Marcus här och drack kaffe på balkongen. Som jag har saknat honom! Men nu har vi hela sommaren på oss att umgås. Jag tänker tvinga honom att umgås med mig i helgen när Alex är borta.
Hoppas på bra väder imorn så att vi kan fika på nån uteservering!


...

Vi har haft besök från skåne den här veckan, jag tror att han tog med sig det dåliga vädret hit. Och nu när han ska åka hem så skiner solen, konstigt dedära..
Saknar mina flickor, man blir lite trött på att bara umgås med karlar i flera veckor..
I helgen ska Alex till Jönköping, så då tänker jag lura hit Sandoora!

Anna tog studenten i Fredags, våran "Lilla-Anna" har blivit stor! Synd bara att det var sånt skit väder, det regnade hela vägen till Västerås. Sen var det uppehåll en liten stund innan det började igen.. Det var annat när vi tog studenten, vilken underbar dag! Det känns som att det var igår, men jag kom fram till att dt var 4 år sedan. Tiden bara flyger förbi..

16 Dagar kvar... Nervigt.


RSS 2.0