Midsommar!

Midsommar firandet tog plats i Nannas Dicka Palace!
Jag och Lovis åkte ut runt tre, då hade Nanna och Marcus redan fixat en jätte fin midsommarstång och kransar!
Så vi satte igång grillen och potatisen, nedrans va gott det var!

Lagom tills vi hade ätit färdigt så kom Alex, Erik, Fredrik, Jim och Norrland.
Vi skulle ha dansat runt stången och lekt lekar, men jag tror att lek-ledaren blev lite väl full?
Lite senare på natten kom Lina och Ronne(numera Roffe) förbi! Har ingen aning om vad vi skrattade åt, men fan va ont i halsen jag hade sen! Kan ha varit Marcus iofs, han landade ju i badkaret med en blomkruka!

Tack för en trevlig kväll allihopa!!


Studenten

Louise mitt hjärta tog studenten igår! Hon fick bästa utgångsbetyg på hela estetiska programmet! Grattis måste man ju säga! Och bra kämpat! :)

Det vart middag med Louise släkt kl tre på bruksklubben! God mat och paket öppnande! :)
Sen bar det av hemmåt, fick vila en liten stund innan folket ramlade in! Jim, Andersson och Smygarn kom först. Sen kom Max och Maten(vet inte vad han heter egentligen, men kallas tydligen för maten, hmm?)
Trevligt sällskap och guitar hero spelande..:)
Sen gick vi ner på kingen, ganska dåligt med folk först.. Men det vart fullt till slut! Nanna kom in ramlandes med en av sina elever! :)

Nu ska jag göra en kopp te och glo på tv en stund innan Nanna kommer..:)

Jobbar

Sitter på jobbet, lugnt på telefonen för tillfället! Så då kan man ju passa på att uppdatera här, det var ju ett tag sen!

Idag är det tydligen bal! Så det lär man ju titta på! Det ska bli så kul att se lilla Lovis och Smygarn i balutstyrsel! :)
Sen ska jag hem till Elin och vara desperate med henne! ;) Var ju jätte längesen vi sågs!  Och Lovis var det ju jätte, jätte längesen jag träffade!! :)

Vet inte vad jag har fått för ideér, men Alex äter ju inga kolhydrater längre.. Så jag tänkte försöka med samma sak.. Får väl se hur det sjka gå! haha!



RSS 2.0