Pusshej!

Alex är leverpastej! <3

...

Jag kan inte förstå hur folk tänker, varför kan man inte bara säga vad man känner? Det löser det mesta ganska fort, istället för att springa runt och vara sur för saker som hände för flera månader sen, eller ännu längre tillbaka.
Jag vill inte behöva tänka på vad jag säger till mina vänner, jag är den jag är. Och dom är som dom är! De ska inte heller behöva tänka sig för i min närhet!
Jag kan inte heller förstå varför folk ska försöka vara så bra hela tiden, som att de vore bättre än alla andra! Även mot sina vänner.. Ingen är bättre än någon annan! Vi ser olika ut, vi har olika liv med olika utmaningar..
Slappna av och ta inte allt på så strort allvar hela tiden, välj vad som är viktigt att lägga energi på istället för att älta ihjäl småsaker i livet!
Livet är till för att levas och gör du inte det så lär du ångra dig när du är  80 år och du inte har en chans att göra något åt det...

Jag älskar mina vänner och jag känner mig avslappnad i eran närhet, jag vet att jag kan säga vad jag tycker och känner! Tack för att ni finns!


Film!

Nanna och jag bestämde oss för att äta godis och flott för att kompensera att vi inte dricker idag! Kalori intaget måste ju vara det samma!
Så ikväll blir det film, morötter, dipp och godis!
Men imorn däremot, ska vi inte göra om förra helgen, bara nästan..;P

Det som är tråkigt med att vara singel är att man inte har någon att ligga och slöa framför tv:n med, det är tur att man har underbara vänner som Nanna att titta på film och mysa med ibland!

Puss, FjonkTre!

RSS 2.0