...

Alex är så söt, han brukar berätta godnatt sagor för mig när jag inte kan sova! Jag älskar det! Haha!

Jävla krångel med lägenhet och skit, jag blir så sur!

Älskar dig Alex!

Nu vill jag flytta!

Har varit och tittat på en trea, den var helt okej.. Det fanns både tvättmaskin och diskmaskin och det är jättebra.. Däremot så var det inte spec. snygga tapeter i vardagsrummet och köket.. Men vad som helst är väl bättre än det vi har nu...  Vi bor ju på varandra för tillfället..

Jobbet har gått bra den här månaden och jag blir fast anställd i Mars! Det blir kanoners!

Just nu sitter jag hemma och är avundsjuk på Mamma och Anna som är i Puerto Rico och har det bra! Dom ringde här om dagen och Anna hade druckit lite så hon lät som att hon var lite rund under fötterna! Hon fyller ju arton om en månad, så då ska vi supa ner henne! Hon har ju knappt druckit i hela sitt liv, så det är väl dags.. Om man jämför med hur vi höll på när vi va 17-18, det var ju fest hos Muttan varje helg! Haha!

...

Svårt att sova, är inge trött alls...  Vet inte vad jag ska göra för att bli trött! Så här är det ofta nu för tiden, Även om jag går upp tidigt så blir jag inte trött på kvällen..

Just nu skulle jag vilja sitta på balkongen på hotellet i Miami... Varmt och skönt dygnet runt! Även om vi inte hade utsikt mot stranden så var det underbart att bara sitta och titta.. Om jag hade chansen så skulle jag flytta dit direkt!
Miami

...

Tillbaka på jobbet igen då, började i Onsdags.. Skönt och tråkigt på samma gång, fast det vart en bra start på månaden så man kanske kan komma upp i lite pengar igen efter all ledighet...=) Ska jobba någon timme idag också, får se hur det går på en fredag..

Alex ligger oh sover och jag ska snatr gå och väcka Lussebullen! =) Mitt lilla hjärta! Så skönt att hon är hemma igen! =)

Nu ska jag ta och fixa kalufsen och äta frulle!
Puss och hej!

Nyårsafton!

Jag och Alex lagade mat, sen kom Calle och Nicke och åt med oss! När vi hade svullat färdigt så gick vi till Micke på förfest!
Efter ett tag lyckades vi lura dit Asken som var på bröllop i Grytnäs!
Sen vart jag hungrig igen så vi gick till American och tryckte i oss lite mat! Klockan började närma sig tolv så Ask tyckte att vi skulle följa med honom på bröllopsfesten..
Så vi åkte dit och kom fram precis lagom tills dom började dela ut champagne till alla, Alex lyckades välta ut ett glas eftersom att de hade ställt glasen på varandra..Smart! Så vi gjorde en riktigt lyckan entré! =)
Jag vart uppbjuden av en gammal finne som dansade som en galning, men vad gör man inte..=)
Vid tre/fyra åkte vi hem igen.. Men vi somnade inte förrän klockan sju imorse.. Så vi är lagomt döda idag..=)

Puss

RSS 2.0