Maha!

Sitter hos älskade Nanna med Marcus, Titti, Emil och Jocke.. Igår vart det nog lite väl mycket och idag ska det förhoppningsvis inte bli lika farligt!
Marcus tycker att jag och Nanna är patetiska singel fittor, sa han igår iaf! Va jag skrattade när jag kom på det idag! Ha! Vi tog en fika på Corner idag och då pratade vi om sms som hade skickats igår. Va i fan? Jag hade skickat: Vad, till Marcan! Vaddå vad?? Haha!

Så Nanna, nu har du något att läsa.. Fast du vet ju redan allt! Mihi! Pussen! FjonkTre!

...

Hur orkar man? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Patetiskt!

Tapeter!

Nu har jag hela lägeheten full med händiga karlar! Härligt! Nya tapeter, det kommer bli kanooon! :D Nöjd jag är!
Så nu är jag inneboende hos Världens underbaraste Iiilin igen!

Idag ringde Pappa och väckte mig och tyckte att jag skulle fika med honom! Sagt och gjort, det var jätte trevligt! Alltid kul att bli bjuden på fika! ;p Men jag undrar när vi ska gå ut och ta den där ölen som vi har pratat om hur länge som helst.. Jaja, det kommer!

Ska ta och pallra mig till Västerås den här veckan och träffa min älskade syster!

Nu får det vara nog för tillfället! Fjonktre!

Äntligen!

Imorn är det Fredag, om ni inte redan visste det! :p Ska åka till Mamman kl 09.20! Woho! Jag som är så morgonpigg!
Det ska bli så skönt att flytta nu, jag skiter i om lägenheten inte är den finaste.. Det är ett ställe att bo på så länge iaf! Det blir väl bara att kasta in allt och ställa upp sängen imorn, sen ska jag kasta mig i duschen och kuta till Nanna! :D Det kommer bli alla tiders! Och jag satsar på en kanonfylla imorn och jag ska dra med mig Nanna i fördärvet! Haha! Nejdå.. Lite bara!

Vilken dag, jag har skit ont i ryggen.. Jag har väl sovit på något konstigt vis i natt antar jag.. Känner inte för att göra någonting, det väl ganska skönt att gå till jobbet iaf! Istället för att sitta hemma och ruttna..

Ha, och när jag gick ut från Lovis så stog det ett flingpaket i trappen, helt övergivet! Vilken chock!

Nej, nu får det vara nog!

Sjuk

Jävla förkylning! Ja, hoppas att rösten är tillbaka innan jobbet börjar! Annars blir det knivigt!
Låt det bli Fredag nu då!

Kommer att bli ensamt att sova själv.. Men det löser vi!

<3

Utmaning!

Utmaningen:

Jag har blivit utmanad av Pernilla!
Gör så här:
- Länka till den som har utmanat.
- Berätta sju sanningar om dig själv.
- Sen utmanar du folk.

Sanningarna om mig:

-
Jag är antagligen latast i världen!
- Jag älskar mitt jobb!
- Jag är livrädd för ormar!
- Jag önskar att jag kunde resa oftare!
- Jag dricker på tok för mycket alkohol!
- Jag älskar Elins lägenhet (och egentligen vill jag stanna här för evigt ;)!
- Jag ska se till att det här året blir bättre än -05!

Jag utmanar Elin, Louise och Nanna!

En fin, fin dag!

Vaknade av att jag fick sms av Nanna som ville äta lunch kl 11! Sagt och gjort, så jag traskade upp till Jeem´s i lite väl god tid kanske.. Så jag fick vänta en stund! Vi slog till på varsin kycklingsallad, mumma!
Ett välkommet samtal fick jag också! Åååh, jag är så glad! Jag sitter och fnittrar för mig själv! Haha!

Nej, nu har jag inte tid med det här mer! Pusshey

Helgen

I Fredags kom älskade syster hit, vi gick till Burning och åt! Det var meingen att vi skulle äta kina mat.. Men hon gick så jävla långsamt för att hon hade klackar och det snöade, så Burning kändes som ett bra alternativ! Jätte god mat och mycket skratt!
Sen gick vi hem till min kära sambo som var trött som få efter en lång arbetsdag! Det vart ännu mera dricka och Anna var tvungen att springa på toa hela tiden! Haha, sötnosen! Sandra hörde av sig och var fest sugen, så även hon kom upp till oss och hällde i sig en hel flaska rödvin på bara nån timme!
Så bar det av till Kingen när klockan var halv elva, inte en käft utanför! Så det vara bara att valsa in! Jag trodde att det skulle vara ganska mycket folk redan då, men det var ju nästan tomt!
Vi satte oss vid ett bord och hann väl sitta där i fem min innan Annas första ragg kom och satte sig! Jag kommer inte ihåg vad han hette, men han lät precis som Björn Gustavsson! Så vi kallade honom för Björne resten av kvällen!
Vi hamnade väl på dansgolvet efter ett tag och där vart vi kvar.. Jag tyckte att det var dags för lite luft efter 45 min. Men Anna som tävlings dansar höll inte riktigt med.. Hon hade ju nyss börjat! Galning! Jag var genom svettig när vi väl kom ut och hon tyckte att det var kallt!

Det där MÅSTE göras om syster! Så kul som vi hade har jag inte haft på flera år! Jag älskar dig, mest av allt!

RSS 2.0